Kesätöihin kampanjan kautta?

Nuorten työllistämiskampanja alkaa taas 1.5.2024!

Nuorten työllistämiskampanja on pyörinyt Isojoella jo 32 vuoden ajan ja kampanjan kautta on työllistynyt yli 1600 nuorta!

Isojokisille nuorille töitä – kampanjan tarkoitus on saattaa kesätyöntekijät ja -työnantajat yhteen. Moni paikkakuntalainen nuori saa myös ensikosketuksensa työelämään työllistymällä erilaisiin kesätyötehtäviin nimenomaan kampanjan kautta.

Kampanjan kautta palkatun nuoren palkasta, vakuutuksista, työeläkemaksuista ym. asioista huolehtii kampanjatoimisto – työnantajana hoidat vain meille oman osasi nuoren palkkakuluista ja se on siinä! Helppoa, vai mitä? Sama juttu koskee myös työntekijää – kampanjatoimisto auttaa ja tukee nuoria työnhaussa ja hoitaa suurimman osan paperien pyörittelystä nuorten puolesta.

Muista, että voit työllistää nuoria kesätöihin myös yksityisenä henkilönä!


Ilmoittaudu työttämäksi kesätyönhakijaksi tämän linkin kautta!


Kampanjaohjeet lyhykäisyydessään:

  • Ole aktiivinen ja hanki itsellesi työpaikka- ota yhteyttä eri firmoihin/työnantajiin ja tiedustele mahdollisia kesätyöpaikkoja ja -tehtäviä. Työnantajat arvostavat reippaita, ystävällisiä ja aktiivisia nuoria!
  • Työpaikan saatuasi: Täytä (tarkasti) yhdessä työnantajasi kanssa työharjoittelusopimus ja palauta se vapaa-aikatoimistoon. Maijan tai Merjan vahvistettua työsopimuksen saat postia ja voit aloittaa työt sopimuksen mukaisena ajankohtana. Sopimuksia vahvistetaan maanantaisin ajalla 29.4.-1.7.2024 sekä 12.8.-30.9.2024. (HUOM! Töitä eis aa aloittaa ennenkun työharjoittelusopimus on vapaa-aikatoimen osalta vahvistettu!)
  • Töiden päätyttyä: Palauta viimeisen työpäivän jälkeen kampanjatoimistoon työharjoittelunpäättymisilmoituslomake sekä verokorttisi -> saat palkan tilillesi. Tarkista päättymisilmoituksesta palkanmaksupäivät! Palkkapäivä määräytyy sen mukaan, milloin palautat kampanjatoimistolle töiden päättymisilmoituksen.

Mitä jos en löydä töitä?

  • Jos et meinaa löytää sopivaa työpaikkaa niin ilmoittaudu kampanjatoimistoon työnhakijaksi, joko palauttamalla työnhakijalomakkeen vapaa-aikatoimistoon TAI täyttämällä ja lähettämällä meille tiedot tämän linkin kautta.
  • Me täällä toimistolla toimimme linkkinä töitä vailla olevan nuoren sekä työntekijää vailla olevan työnantajan välillä.Olemme siis kumpaankin tahoon yhteydessä jos sopiva työpaikka tai työntekijä ilmaantuu!

Mitä jos en löydä työntekijää?

  • Jos et meinaa löytää työntekijää niin ilmoittaudu kampanjatoimistoon työnantajaksi, joko palauttamalla työnantajalomakkeen vapaa-aikatoimistoon TAI täyttämällä ja lähettämällä meille tiedot tämän linkin kautta.
  • Me täällä toimistolla toimimme linkkinä työntekijää vailla olevan työnantajan sekä töitä vailla olevan nuoren välillä.Olemme siis kumpaankin tahoon yhteydessä jos sopiva työpaikka tai työntekijä ilmaantuu.

Jos olet vailla töitä tai työntekijää:

Vapaat kesätyöpaikat:

  • Tarkista TÄÄLTÄ avoimet kesätyöpaikat (päiv. 18.3.24: ei avoimia työpaikkoja)

Kampanjatoimiston osoite:

Nuorten työllistämiskampanja

PL 23, Teollisuustie 1A

64900 Isojoki