Rakenna elämä Isojoelle

Näetkö itsesi istumassa punamullalla maalatun mummonmökin portailla, linnunlaulusta ja aamukahvista nauttien? Vai onko haaveissasi itse rakennettu talo maisemallisesti arvokkaan jokilaakson rinteillä? Voi myös olla, että mielessäsi on jo pitkän aikaa kutkuttanut ajatus paluusta juurille. Oli unelmasi sitten pieni pirtti metsän keskellä kaukana naapureista tai moderni koti vireässä kuntakeskuksessa, meillä on mistä valita! Me autamme sinua löytämään oman paikkasi maalla ja juuri sen tontin tai asunnon, joka saa sydämesi sykkimään.

Isojoki on viihtyisä hieman alle 2000 asukkaan maaseutukunta, jossa on tilaa elää ja asua. Asuminen on edullista ja arki sujuu kuntakokoon nähden monipuolisista palveluista ja harrastusmahdollisuuksista nauttien. Täällä on tilaa hengittää ja hengähtää.

Rakenna elämä Isojoelle -kampanjan tarkoituksena on tukea Isojoelta asunnon tai talon ostavia ja omakotitalon rakentavia asukkaita rahalahjalla. Isojoen kunta tukee asunnon ostajaa ja rakentajaa jopa 5000 euron tuella. Kampanja on voimassa 1.1.2023 – 31.12.2024 välisenä aikana. Omakotitalon rakentajan osalta rakentaminen tulee olla aloitettuna kampanja-aikana ja lopputarkastuksen tehtynä vuoden 2025 loppuun mennessä. Katso tarkemmat ohjeet ja hakulomake täältä.