Riemupuisto ja leikkipaikat

Riemupuisto

Monitoimipuisto on vuonna 2021 valmistunut ja kuntalaisten toiveiden mukaan toteutettu, keskustasta seurakuntatalon takaa löytyvä vapaa-ajanvietopaikkojen helmi.

Puistosta löytyvät mahtavat leikkialueet ja -välineistö kaiken ikäisille lapsille. Puistossa voit mm. leikkiä hiekkalaatikolla, ottaa hurjat vauhdit linnunpesäkeinussa, laskea liukumäkeä, soittaa ulkosoittimilla kauniita serenadeja tai kiipeillä erilaisissa ja eri kokoisissa kiipeilyvälineissä.

Sillä aikaa kun lapset leikkivät, voivat aikuiset kohottaa kuntoaan kahdella monipuolisella kuntoilualueella. Fitnessalueelta löytyvät köydet, erikorkuiset hyppyboxit, kaksi eripainoista levytankosarjaa, vatsa-selkäpenkki, leuanvetoteline renkaineen ja wallball-seinä. Seniorialueelta puolestaan löydät ikäihmisille suunnatun välineistön, jolla voit kehittää lihaskuntoasi mutta myös tasapainoasi ja liikkuvuuttasi turvallisesti. Sekä leikki- että kuntoiluvälineet ovat osa Lappset gorupin laadukasta tuoteperhesarjaa.

Puistossa voit myös vain olla – alueelta löytyvät penkit sekä iso grillikatos luovat hyvät puitteet rauhalliseen oleskeluun, hengailuun, eväiden syöntiin ja kuulumisten vaihtoon ystävien ja muiden puistossa olijoiden kanssa.

Alueella kulkeminen onnistuu esteettömiä kulku-uria pitkin niin rollaattorin kun lastenvaunujen kanssa. Parkkitilaa löytyy sekä seurakuntatalon pihasta että puiston toiselta puolelta terveystalontieltä, aivan puiston kupeesta.

Osoite: Terveystalontie, 64900 Isojoki.


Koulukolmion leikkikenttä

Koulukolmion piha-alueella, koulun ja kaukalon läheisyydessä sijaitseva leikkikenttä.

Leikkikentältä löydät mm. keinuja, tasapainopuomeja, liukumäen ja kiipeilytelineen.

Leikkialue on koulupäivisin koululaisten ja iltapäiväkerhon käytössä!

Osoite: Kristiinantie 17, 64900 Isojoki.


Nurmennukan leikkikenttä

Päiväkoti Nurmennukan pihassa sijaitseva leikkikenttäalue.

Leikkikentältä löydät mm. liukumäkiä, hiekkalaatikon ja kiipeilytelineitä.

Leikkialue on arkipäivisin päiväsaikaan varhaiskasvatuksen väen käytössä!

Osoite: Kristiinantie 17c, 64900 Isojoki.


Kangasjärven leirintäalueen leikkikenttä

Kangasjärvellä leirintäalueella sijaitseva pieni leikkikenttä. Leikkialue sijaitsee saunojen ja rannan kupeessa ja sieltä löytyy mm. pieni karuselli, kiipeilyteline ja liukumäki.

Leirintäalue auki kesäaikaan, tarkista aukioloajat täältä.

Osoite: Kangasjärventie 633, 64900 Isojoki.


Otathan yhtyettä vapaa-aikatoimeen, jos huomaat puistossa tai muissa leikkipaikoissa puutteita!