Ajankohtaista

Lukupiiri

Lukupiiri kokoontuu to 28.4. klo 18.15 nuopparilla. Ensimmäisenä kirjana on vuorossa Christian Rönnbackan dekkari Kylmä syli. Voit tulla mukaan lukupiirin toimintaan mukaan missä vaiheessa vain, alussa vaikka vain kuuntelijaksi. Tervetuloa!

Satutuokiot

Kirjastossa on kissa-aiheiset satutuokiot ma 2.5.  Pienempien (n. 0-2-v.) satutuokio alkaa klo 9.15 ja isompien (n. 3 v. =>) satutuokio alkaa klo 9.45. Ikärajat ovat vain neuvoa-antavia. Tervetuloa satutuokioihin!

Lukukoira

Tule lukemaan Nala-lukukoiralle kirjastoon 9.5.! Nala on 10-vuotias jackrussellinterrieri, joka on Kennelliiton hyväksymä lukukoira. Ihana Nala jaksaa kuunnella lukemista vaikka kuinka kauan! Lukukoiratoiminnan tarkoitus on tukea lukutaitoa ja edistää lukemista. Lukukoiran tehtävänä on innostaa ja kuunnella lukijaa sekä olla läsnä. Koira ei arvostele eikä huomauttele virheistä, hitaudesta tai epäröinnistä. Lukukoiralle lukeminen sopii erityisesti jos ääneenlukeminen jostain syystä jännittää tai/ja lukijalla  on vaikeuksia lukemisessa. Yksi lukukerta kestää n. 15 min/lukija. Varaa aika sähköpostitse kirjasto@isojoki.fi tai soita 046-8510 970.

 

Etäkäyttöinen e-lehtipalvelu eMagz on nyt käytettävissä Eepos-kirjastojen asiakkaille! Eepos-kirjastojen asiakkaat voivat lukea nyt ilmaiseksi etänä vaikka kotoa käsin kotimaisia aikakauslehtiä osoitteessa https://eepos.emagz.fi. Palveluun pääsee kirjautumaan kirjastokortin numerolla ja pin-koodilla. Jos pin-koodi puuttuu, niin sen saa lähimmästä Eepos-kirjastosta. Luettavana on 27 lehteä esim. Maaseudun tulevaisuus, Apu, Maalla, Alibi, Me Naiset, Viherpiha.

 

 

Kirjastokino

Eepos-kirjastojen asiakkaat voivat maksuttomasti katsoa elokuvia, sarjoja ja dokumentteja osoitteessa www.kirjastokino.fi
– Samaa elokuvaa voi katsoa samaan aikaan useampi
– Katsottavaa löytyy lapsille ja aikuisille
– Elokuvia ja sarjoja ei varsinaisesti lainata eikä varata
– Palveluun kirjaudutaan kirjastokortilla ja pin-koodilla
– Katselukertoja ei ole rajoitettu, vaan samaakin elokuvaa voi katsoa useampi asiakas kerrallaan
– Asiakkaan katseluhistoriaa tai käyttäjätietoja ei tallenneta
– Palvelu toimii kaikissa uusimmissa selaimissa ja sitä voi käyttää tietokoneella ja mobiililaitteilla

Eepos-kirjastojen chat-palvelu

Eepos-kirjastoilla on käytössä asiakkaiden kirjastoasioita koskevia kysymyksiä varten chat-palvelu eeposkirjastot.fi–verkkopalvelussa. Chat-palvelu on auki ma-pe klo 12-18.