Ajankohtaista

Henkilökohtainen digiohjaus

Tarvitsetko apua älypuhelimesi, tietokoneesi tai tablettisi kanssa? Haluatko päästä paremmin sisään internetin ihmeelliseen maailmaan?
Aki Pitkäkoski antaa henkilökohtaista digiohjausta Isojoen kirjastossa ke 7.12. klo 14-16 Oppimispesässä. Varaa oma aikasi puh. 046-8510 970 tai sähköpostitse kirjasto@isojoki.fi.

 

Lukupiiri

Kirjaston lukupiiri on seuraavan kerran to 12.1.23 kirjaston lehtilukusalissa klo 18.15.  Orvokki Koskinen kertoo silloin runojen kirjoittamisesta ja lukee omia runojaan. Lisäksi keskustellaan kahdesta runokirjasta: Arto Juurakon Moon sun ja Anna-Mari Kaskisen Jos jäisi yksi sana. Kirjat voi lainata Isojoen kirjastosta. Lukupiiriläiset voivat myös halutessaan lukea ääneen omia mielirunojaan esim. kahdesta em. runokirjasta. Tervetuloa lukupiiriin!

Lukukoira Muru

Lukukoira Muru on Isojoen kirjastossa seuraavan kerran ti 13.12. klo 17-18. Lukukerta on 15 min/lukija. Lukukoira Muru odottaa kirjastossa innokkaita, kaikenikäisiä lukijoita. Muru kuuntelee, ei arvostele eikä huomauttele mahdollisista lukuvirheistä. Lukuhetkessä on paikalla lukija, lukukoira Muru ja sen ohjaaja. Lukija saa silitellä ja rapsutella Murua. Jokaiselta lukukerralta saa lukupassiin tarran. Murusta voi myös ottaa kuvia lukijan kanssa tai ilman.
Varaa aika lukuhetkeen Murun kanssa joko soittamalla kirjastoon 046-8510 970 tai lähettämällä sähköpostia kirjasto@isojoki.fi

 

Etäkäyttöinen e-lehtipalvelu eMagz

Eepos-kirjastojen asiakkaat voivat lukea nyt ilmaiseksi etänä vaikka kotoa käsin kotimaisia aikakauslehtiä osoitteessa https://eepos.emagz.fi. Palveluun pääsee kirjautumaan kirjastokortin numerolla ja pin-koodilla. Jos pin-koodi puuttuu, niin sen saa lähimmästä Eepos-kirjastosta. Luettavana on 28 lehteä esim. Ilkka-Pohjalainen, Maaseudun tulevaisuus, Apu, Maalla, Alibi, Me Naiset, Viherpiha.

 

 

Kirjastokino

Eepos-kirjastojen asiakkaat voivat maksuttomasti katsoa elokuvia, sarjoja ja dokumentteja osoitteessa www.kirjastokino.fi
– Samaa elokuvaa voi katsoa samaan aikaan useampi
– Katsottavaa löytyy lapsille ja aikuisille
– Elokuvia ja sarjoja ei varsinaisesti lainata eikä varata
– Palveluun kirjaudutaan kirjastokortilla ja pin-koodilla
– Katselukertoja ei ole rajoitettu, vaan samaakin elokuvaa voi katsoa useampi asiakas kerrallaan
– Asiakkaan katseluhistoriaa tai käyttäjätietoja ei tallenneta
– Palvelu toimii kaikissa uusimmissa selaimissa ja sitä voi käyttää tietokoneella ja mobiililaitteilla

Eepos-kirjastojen chat-palvelu

Eepos-kirjastoilla on käytössä asiakkaiden kirjastoasioita koskevia kysymyksiä varten chat-palvelu eeposkirjastot.fi–verkkopalvelussa. Chat-palvelu on auki ma-pe klo 12-18.