Ajankohtaista

Lukukoira

Voit tulla lukemaan Nala-lukukoiralle to 4.11 klo 17-18 kirjastolla. Koira makaa säkkituolilla. Lapsi lukee vieressä kirjaa.Kaiken ikäiset lukijat ovat tervetulleita! Nala on 10-vuotias jackrussellinterrieri, joka on Kennelliiton lukukoira. Ihana Nala jaksaa kuunnella lukemista vaikka kuinka kauan! Lukukoiratoiminnan tarkoitus on tukea lukutaitoa ja edistää lukemista. Lukukoiran tehtävänä on innostaa ja kuunnella lukijaa sekä olla läsnä. Koira ei arvostele eikä huomauttele virheistä, hitaudesta tai epäröinnistä. Lukukoiralle lukeminen sopii erityisesti jos ääneenlukeminen jostain syystä jännittää tai/ja lukijalla  on vaikeuksia lukemisessa. Yksi lukukerta kestää n. 15 min/lukija. Varaa aika sähköpostitse kirjasto@isojoki.fi tai soita 046-8510 970.

 

 

 

Kirjastokino

Eepos-kirjastojen asiakkaat voivat maksuttomasti katsoa elokuvia, sarjoja ja dokumentteja osoitteessa www.kirjastokino.fi
– Samaa elokuvaa voi katsoa samaan aikaan useampi
– Katsottavaa löytyy lapsille ja aikuisille
– Elokuvia ja sarjoja ei varsinaisesti lainata eikä varata
– Palveluun kirjaudutaan kirjastokortilla ja pin-koodilla
– Katselukertoja ei ole rajoitettu, vaan samaakin elokuvaa voi katsoa useampi asiakas kerrallaan
– Asiakkaan katseluhistoriaa tai käyttäjätietoja ei tallenneta
– Palvelu toimii kaikissa uusimmissa selaimissa ja sitä voi käyttää tietokoneella ja mobiililaitteilla

Eepos-kirjastojen chat-palvelu

Eepos-kirjastoilla on käytössä asiakkaiden kirjastoasioita koskevia kysymyksiä varten chat-palvelu eeposkirjastot.fi–verkkopalvelussa. Chat-palvelu on auki ma-pe klo 12-18.