Tuu töihin Isojoelle!

Isojoen kunta on käynnistänyt tuu töihin Isojoelle! -kampanjan ja tarjoaa työhön tulijalle puoli vuotta asumista maksutta. Kampanja-aika on 1.1. – 31.12.2023.

Kampanja-aikana Isojoelle muuttava ja kunnan palvelukseen vähintään vuodeksi tai yhdeksi lukukaudeksi työllistyvä henkilö(t) voi asua yhden vuoden aikana kuusi kuukautta ilmaiseksi Isojoen kunnan vuokra-asunnossa. Kunta kattaa puolestasi vesimaksut ja vuokrat. Sähkösopimuksen teet omatoimisesti ja maksat kustannukset kulutuksen mukaan. Tällä hetkellä välittömästi vapaana on esimerkiksi 60 neliön siistejä kaksioita. Autamme Sinua suuremman tai pienemmän asunnon löytämisessä.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Mikäli Sinä tai perheesi olette haaveilleet maallemuutosta tai muuten hieman väljemmästä asumisesta, nyt on oiva mahdollisuus kokeilla työn tekemistä ja asumista vireässä kunnassamme. Isojoen ominaispiirteitä ovat turvallisuus, kattavat peruspalvelut ja kaunis luonto. Kaupat, päivähoito, koulut ja terveydenhuollon palvelut toimivat meillä hyvin. Tiivis yhteisömme auttaa tulijoita alkuun, sillä meillä ketään ei jätetä yksin.

Kysy rohkeasti lisää! Asuntoihin ja tarjolla oleviin työmahdollisuuksiin liittyen  liittyen voit ottaa suoraan yhteyttä kunnanjohtaja Juha Herralaan.