Rakenna elämäsi Isojoelle

Isojoki on viihtyisä hieman alle 2000 asukkaan maaseutukunta, jossa on tilaa elää ja asua. Asuminen on edullista ja arki sujuu kuntakokoon nähden monipuolisista palveluista ja harrastusmahdollisuuksista nauttien. Täällä on tilaa hengittää ja hengähtää. Isojoen kunta tukee asunnon ostajaa ja rakentajaa jopa 5000 euron tuella. Lue lisää vuoteen 2023 saakka ulottuvasta rakenna elämä Isojoelle -kampanjasta täältä.

Näetkö itsesi istumassa punamullalla maalatun mummonmökin portailla, linnunlaulusta ja aamukahvista nauttien? Vai onko haaveissasi itse rakennettu talo maisemallisesti arvokkaan jokilaakson rinteillä? Voi myös olla, että mielessäsi on jo pitkän aikaa kutkuttanut ajatus paluusta juurille.

Oli unelmasi sitten pieni pirtti metsän keskellä kaukana naapureista tai moderni koti vireässä kuntakeskuksessa, meillä on mistä valita! Me autamme sinua löytämään oman paikkasi maalla ja juuri sen tontin tai asunnon, joka saa sydämesi sykkimään.


Isojoki – ympäristöstään huolehtiva kunta

Isojoella pääset asumaan ekologisesti ja ilmastoystävällisesti, sillä pidämme ympäristöstämme huolta. Kansallispuiston ja lukuisten luonnonsuojelualueiden lisäksi meillä on toisenlaisiakin puistoja, jotka tuottavat positiivista energiaa asukkaillemme. Isojoen kunta panostaa uusisutuvien energiamuotojen tuotantoon ja on kaavoittanut kuntaan tuulivoimapuistoja. Ensimmäisten puistojen rakennuttua vuoden 2021 lopussa, kuntamme alueella tuotetaan uusiutuvaa energiaa jo paljon enenmmän, mitä kuntalaiset ehtivät kokonaisuutena kuluttamaan.

Me myös kompensoimme kuntalaistemme hiilijalanjälkeä. Olemme onnistuneet vähentämään kokonaishiilipäästöjämme vuodesta 2018 katsoen jo 39 prosenttia. Vuoden 2022 alusta alkaen kokonaishiilipäästömme pienenevät jo 80 prosenttia neljän vuoden takaiseen tasoon katsottuna. Olemme siis lähes hiilineutraali kunta jo nyt. Asukkaamme voivat olla ylpeitä asuinpaikastaan!


Kunnan tekninen hallinto

Isojoen kunnassa asumisen ja ympäristön palveluista vastaa kunnan tekninen osasto. Teknisen osaston hallinto vastaa toimialansa kehittämisestä ja luo edellytykset määrärahan puitteissa toimialan onnistumiseen tehtävissään. Hallinto vastaa sisäisten ja ulkoisten yhteyksien koordinoinnista ja asiakaspalvelun tuloksellisuudesta sekä osaston yhteisistä hankinnoista. Kunnan omassa rakentamistoiminnassa käytetään urakoinnin eri muotoja sekä osaurakoinnin ja oman työn yhdistelmiä. Rakentaminen toteutetaan taloudellisesti ja olevat resurssit käytetään tehokkaasti ja joustavasti.

Isojoen tekninen osasto vastaa seuraavien toimintojen ylläpidosta ja kehittämisestä:

  • Yleiset alueet
  • Metsätalous
  • Kiinteistötoimi
  • Vesi- ja viemärilaitos
  • Teknisen toimen sisäiset palvelut
  • Rakentaminen ja rakennuttaminen
  • Ravitsemispalvelut
  • Rakennusvalvonta
  • Yksityistieavustukset

Ota rohkeasti yhteyttä tällä sivulla näkyviin yhteyshenkilöihin, mikäli sinulla on kysyttävää aihepiiriin liittyen!