Majoitu Isojoella

Otsikkoa klikkaamalla löydät kohteista lisätietoja.

Honkaniemen lomatila

Lomamökkejä ja monipuolisia ulkoilumahdollisuuksia sekä kalastusta – Pohojalaasta lomanviettoa siis!

Kolme erilaista vuokramökkiä, joiden lisäksi tilauksesta 10-40 hengen ryhmille ruokailut, kokoukset, pikkujoulut ja muut juhlat. Ruoka valmistetaan lähiseudun puhtaista raaka-aineista ja tilaajan toiveita kuunnellen.

Aqua project suojeltu joki tarjoaa hienoja kalastushetkiä parhaimmillaan. Honkaniemen lomatilan mökit sijaitsevat keskellä Isojoen kalastuskunnan lupa-aluetta. Kesälämpimillä taimenen poikaset ja pikkuiset harrit kisaavat ja mittakalan tavoittaminen vaatii taitoa ja kärsivällisyyttä. Honkaniemen Lomatila myy Isojen kalastuskunnan lupia. 2 mökeistämme on ympärivuoden käytössä, 1 mökki on varattavissa toukokuusta lokakuuhun saakka. Ravintolamme on tilauksesta käytössä ympäri vuoden.


Kangasjärven leirintäalue

Kangasjärven leirintäalue majoittaa kesäiset matkailijat kirkasvetisen järven rannalla. Alueen tunnelmaan on helppo laskeutua perinteisissä leirintämökeissä. Vielä lähemmäs luontoa pääsee teltassa. Majoittua voit myös omalla asuntoautolla tai-vaunulla. Viihtyisällä leirintäalueella kaikki on lähellä. Kahvila ja grilli, saunat ja uimaranta sekä huoltorakennukset ovat käden ulottuvilla.


Lauhansarven huvilat

Lauhansarven luontomatkailukeskuksen erikokoiset lomahuvilat sijaitsevat Lauhanvuoren kansallispuiston rinteillä, keskellä Lauhanvuori-Hämeenkangas Geopark aluetta.

Hyvätasoiset huvilat tarjoavat majoitusta yksittäiselle kulkijalle tai isolle ryhmälle. Jos tarpeesi on leppoisa lomanen, työkeikalla majoittuminen tai seminaarimatkalla luontokohteessa yöpyminen niin valintasi on Lauhansarvi.


Lauhansarven muu majoitus

Lomahuviloiden lisäksi Lauhansarvessa voi majoittua omalla asuntovaunulla tai sulan maan aikaan Siljan kammari -retkihuonesseen tai ihan ydinkesän aikaan Urhola ja Kalevala -nimisiin retkikoppeihin.

Asuntovanupaikkojen, Siljan kammarin sekä Urholan ja Kalevalan retkikoppien hinnaston löydät nettisivuiltamme!


Pihlajamäen lomamökit

Tarjoamme mökkimajoitusta Vanhassakylässä, luonnonkauniilla paikalla kalaisan Isojoki-Lapväärttijoen rannalla. Alueella 1 talviasuttava ja kolme kesäkäytössä olevaa mökkiä.

Esteetön sisäänpääsy (ei portaita tmv.). Talviasuttavaan mökkiin pääsee takakautta, jossa vain 1 matala porras.


Roimalan Pisara

Roimalan Pisara ja sen läheisyydessä oleva hirsimökki ovat vuokramökkejä, jotka sijaitsevat rauhallisessa paikassa Isojoen Suojoenkylässä Siiroonjoen rannalla.

Varaukset puhelimitse.


Vanhan pankin majoitus

Kohde yksityisen vuokraama, Isojoen kunnan keskustassa, palveluiden läheisyydessä. Majoittajan tavoittaa puhelimitse, mutta useimmiten myös henkilökohtaisesti. Huoneita on kaksi. Huoneiston 1 tiedot löydät täältä ja huoneiston 2 tiedot täältä.

Lisätiedot AirBnB-sivuilta.