E-aineistot

E-kirjat ja E-äänikirjat

Voit lainata e-kirjoja ja e-äänikirjoja omalle laitteelle selaimella luettavaksi tai kuunneltavaksi. Tutustu e-kirja ja e-äänikirjavalikoimaan Eepos-verkkokirjastossa! Tarjolla on sekä kaunokirjallisuutta että tietokirjoja. E-kirjojen ja e-äänikirjojen lainaamiseen tarvitset kirjastokortin numeron ja PIN-koodin. Samat tunnukset, joilla voit uusia lainojasi, käyvät myös sähköisten aineistojen lainaamiseen.

Naxos Spoken Word

Äänikirjapalvelu, jossa on äänikirjoja eri aiheista neljällä kielellä (englanti, saksa, ranska, portugali). Noin 6 000 äänikirjan kokoelma koostuu pääasiassa aikuisten ja lasten klassikoista. Hae äänikirjoja Naxos Spoken Word-palvelusta Eepos-verkkokirjastosta!  Kirjaudu palveluun Eepos-kirjastokortin numerolla.

ePress

Sähköinen lehtikirjasto, joka sisältää yli 200 kotimaista sanomalehteä digitaalisina näköislehtinä. Palvelussa on myös paljon paikallissanomalehtiä ympäri Suomea. Lehdet ilmestyvät palveluun heti tuoreeltaan ja säilyvät kaksi vuotta. Palvelu on käytössä kirjaston  tietokoneilla sekä kirjaston tiloissa omilla mobiililaitteilla.  ePress -lehtikokoelma on Eepos-kirjastojen yhteinen ja palvelun yhtäaikaisten käyttäjien määrä on rajoitettu, joten jos lehti ei ensi yrityksellä ole vapaana, kannattaa yrittää uudelleen. Kirjaston henkilökunta opastaa alkuun tarvittaessa.

eMagz

Sähköinen lehtikirjasto, joka sisältää kotimaisten sanoma- ja aikakauslehtien näköisversioita esim. Iltasanomat, Iltalehti, Kauppalehti, Seiska ja Apu. Voit lukea lehtiä kirjaston  tietokoneilla sekä kirjaston tiloissa omilla mobiililaitteilla.  eMagz -lehtikokoelma on Eepos-kirjastojen yhteinen ja palvelun yhtäaikaisten käyttäjien määrä on rajoitettu, joten jos lehti ei ensi yrityksellä ole vapaana, kannattaa yrittää uudelleen. Kirjaston henkilökunta opastaa alkuun tarvittaessa.

Eepos-kirjastojen asiakkaat voivat lukea nyt myös etänä vaikka kotoa käsin kotimaisia aikakauslehtiä osoitteessa https://eepos.emagz.fi. Palveluun pääsee kirjautumaan kirjastokortin numerolla ja pin-koodilla. Jos pin-koodi puuttuu, niin sen saa lähimmästä Eepos-kirjastosta. Luettavana on 27 lehteä esim. Maaseudun tulevaisuus, Apu, Maalla, Alibi, Me Naiset, Viherpiha.

Nainen syö pop corneja, punainen tausta.Kirjastokino

Eepos-kirjastojen asiakkaat voivat maksuttomasti katsoa elokuvia, sarjoja ja dokumentteja osoitteessa www.kirjastokino.fi
– Samaa elokuvaa voi katsoa samaan aikaan useampi
– Katsottavaa löytyy lapsille ja aikuisille
– Elokuvia ja sarjoja ei varsinaisesti lainata eikä varata
– Palveluun kirjaudutaan kirjastokortilla ja pin-koodilla
– Katselukertoja ei ole rajoitettu, vaan samaakin elokuvaa voi katsoa useampi asiakas kerrallaan
– Asiakkaan katseluhistoriaa tai käyttäjätietoja ei tallenneta
– Palvelu toimii kaikissa uusimmissa selaimissa ja sitä voi käyttää tietokoneella ja mobiililaitteilla

 

Naxos music library

Voit kuunnella ilmaiseksi kirjaston asiakkaana klassista musiikkia, kansanmusiikkia ja vanhempaa blues- ja jazz-musiikkia Naxos music library-kuuntelupalvelusta. Kuuntelupalvelussa on yli kaksi miljoonaa kappaletta.  Tutustu Naxos music library-kokoelmaan! Palveluun voit kirjautua Eepos-kirjastojen korteilla ja sinne voi olla yhtä aikaa kirjautuneena kahdeksan käyttäjää. Musiikkia voi kuunnella selaimen kautta tai erillisellä sovelluksella.

Naxos music library jazz

Naxos music library jazz-kuuntelupalvelussa on tuhansien levyjen kokoelma eri aikakausien jazz-musiikkia. Tutustu Naxos music library jazz-kokoelmaan! Voit kirjautua palveluun Eepos-kirjastojen korteilla ja sinne voi olla yhtä aikaa kirjautuneena kaksi käyttäjää. Musiikkia voi kuunnella selaimen kautta tai erillisellä sovelluksella.

Rockway

Voit harjoitella musiikin soittoa ja laulua ilmaisen Rockway-palvelun avulla. Soittokursseja on mm. kitaran, pianon ja rumpujen soitosta. Kurssiaineistoon kuuluu suomalaisia opetusvideoita, tulostettavaa oheismateriaalia ja mahdollisuus nauhoittaa omaa soittoa ja verrata sitä opettajan soittoon. Tutustu Rockway-palveluun! Voit lainata kurssin itsellesi ja opetella soittamista omaan tahtiin. Käyttöön tarvitaan tietokone/tabletti, verkkoyhteys ja sähköpostiosoite. Kurssien laina-aika on kaksi viikkoa ja niitä voi myös varata. Palveluun kirjaudutaan kirjastokortin tunnuksella ja PIN-koodilla. Ensimmäisellä lainauskerralla asiakas rekisteröityy Rockway-palveluun. Jatkossa kirjautumista ei tarvita.