Apua, tukea ja ohjausta

Etsivä nuorisotyö on erityisnuorisotyötä, joka tarjoaa nuorelle varhaista tukea jos nuori sitä haluaa, vahvistaa nuoren valmiuksia päästä elämässä eteenpäin ja on nuorelle aina vapaaehtoista. Etsivä nuorisotyö on läsnä nuorten keskuudessa ja tarjoaa mahdollisuuden turvalliseen ja luottamukselliseen aikuiskontaktiin, etsii nuoren kanssa ratkaisuja nuoren pulmiin ja kysymyksiin sekä tukee nuorta hakeutumaan niihin palveluihin, joita hän tarvitsee ja haluaa.

Etsivien nuorisotyönohjaajien juttusille voi hakeutua kuka tahansa. Ohjaajat toimivat aina luottamuksella, asiakkaan ehdoilla ja tärkeintä on, mitä nuori itse tarvitsee ja haluaa. Etsivässä nuorisotyössä kukaan ei pakota mihinkään, eikä tapaamisesta tule mitään seuraamuksia, vaikka suunnitelmat muuttuisivat matkan varrella.

Etsivät nuorisotyönohjaajat ovat tavattavissa koko Suupohjan seutukunnan alueella. Palvelu on suunnattu 15-29 -vuotiaille nuorille. Etsivät nuorisotyönohjaajat auttavat sinua juuri niissä asioissa, mihin apua kaipaat. Palvelu on aina maksutonta ja täysin vapaaehtoista.