Viikonloppu täynnä tekemistä ja toimintaa!

Isojoen Raitilla – viikonloppua vietetään taas 28.6.-2.7.2023.


Hip hei!
Isojoen Raitilla – tapahtumaviikonlopulla on nyt ihkaoma Facebook- sekä Instagram-tili!
Toivomme, että otat meidät seurantaan kummankin somekanavan puolella – näin olet aina ekojen joukossa kuulemassa uusimmat infot ja uutiset tapahtumaviikonloppuun liittyen.

Tapahtumaviikonlopun isoin juttu ovat lauantai-päivän markkinat, jotka keräävät paikkakunnalle markkinakojujen ääreen väkeä myös kauempaa maakunnasta. Monipuolinen markkinaohjelma suuliareenoineen, kisailuineen ja musiikkiesityksineen sekä lämmin tunnelma ovat Isojoen markkinoiden suola.

Markkinoiden lisäksi tapahtumaviikonlopun ohjelmaa löytyy myös torstai-, perjantai- ja sunnuntaipäiviltä. Viime vuosina ohjelmistosta on löytynyt mm. markkinaetkot, markkinatanssit, lasten limudisco, kylien välinen lentopalloturnaus, hautausmaakävely, pakohuonepeli ja ohjelmaa kotiseututalolla.

Isojoen Raitilla – viikonlopun ohjelmasta ja toteutuksesta vastaa vapaaehtoisista koostuva Raitilla-toimikunta, johon kuuluu jäseniä Lions clubista, kunnasta, IU:sta, yrittäjistä, vanhempainyhdistyksestä ja MTK:sta. Viikonlopun toteutuminen on hieno esimerkki yhteen puhaltamisesta ja kökkähengestä kunnassamme.