Yrityksen omistajanvaihdos

Olitpa sitten ostamassa tai myymässä yritystä, omistajanvaihdos voi olla koko yrittäjäuran suurin ja tärkein kauppa, niin rahallisesti kuin henkisestikin.

Yrittäjäksi voi ryhtyä perustamalla uuden yrityksen tai ostamalla toimiva yritys. Omistajanvaihdosprosessi on hyvä aloittaa varhaisessa vaiheessa, sillä usein asioiden järjestelyt ottavat aikaa.

Yrityksen omistajanvaihdoksen toteuttamisessa tarvitaan yleensä yksi tai useampia asiantuntijoita yhteistyökumppaniksi edistämään vaihdoksen onnistumista.
Yritysten omistajanvaihdospalvelut
Uusi hakupalvelu kokoaa nyt yhteen omistajanvaihdosneuvontaa tarjoavat asiantuntijat.

Hakupalvelu löytyy osoitteesta:
yritystenomistajanvaihdospalvelut.fi

  • Hakupalvelussa on mukana jo yli 120 neuvojaa, jotka edustavat Suomen Yrittäjien aluejärjestöjä ja niiden kehittämishankkeita, Uusyrityskeskuksia, kuntien elinkeinotoimia ja -yhtiöitä, ProAgriaa, Metsäkeskusta sekä muita omistajanvaihdosneuvontaa antavia julkisia ja yksityisiä tahoja.
  • Neuvontapalvelut kattavat kaikki kunnat.
  • Neuvonta on tarkoitettu yrityksen ostamista, myymistä tai sukupolvenvaihdosta suunnitteleville ja yrittäjyyttä suunnitteleville henkilöille, ja se on asiakkaalle maksutonta.
  • Neuvoja auttaa yrittäjää omistajanvaihdoksessa eteenpäin ja löytämään tarvittavat asiantuntijapalvelut omistajanvaihdoksen toteuttamiseen.

Leader Suupohja omistajanvaihdosten edistäjänä

Leader Suupohja toteutti 2022-2023 ”Omistajanvaihdoksilla kasvua ja elinvoimaa”- hankkeen, jossa järjestettiin infotilaisuuksia omistajan-/sukupolvenvaihdoksiin liittyvistä asioista toiminta-alueen kunnissa.

Hankkeessa koottiin aiheeseen liittyen tuhti tietopaketti, johon kannattaa ehdottomasti tutustua! Myös tapahtumien videotallenteet asiantuntijaluennoista ovat katsottavissa.

Klikkaa tästä Leader Suupohjan omistajanvaihdos -sivustolle!