Aterioi Isojoella

Otsikkoa klikkaamalla löydät kohteista lisätietoja.


Cafe Meteora

Viihtyisä lounas-kahvila Isojoen ydinkeskustassa. Arkisin (klo. 10.30-14.30) tarjolla lounas noutopöydästä salaattibuffetilla sekä keittolounas joka päivä (ma-la). Löydät a´la carte -listalta mm. pasta-annokset ja talon hampurilaisaterian, Pizza Varikon laajasta tarjonnasta hyvän valikoiman erilaisia pizzoja sekä X-Meal -hampurilaisketjun ateriat ja -annokset sekä salaattiannokset.

Kahvilassa leivotaan joka päivä, ja kakkujakin valmistetaan tilauksesta. Kesäisin herkutellaan jäätelöannoksilla katetulla terassilla.

Liikkeessä on lisäksi:
– Geopark -infopiste
– Matkahuollon rahtipalvelut
– Veikkauspiste
– Kalastusluvat: Kirkonkylä, Kangasjärvi ja Villamo-Heikkilänjoki.
– Luvat moottorikelkkareiteille (tankkausmahdollisuus)

Tarkista ajantasaiset aukioloajat verkkosivultamme!

Esteetön sisäänkäynti liukuovista ja tilava esteetön saniteettitila.


Ravintola Pake

Ravintola Pake tarjoaa asiakkailleen monipuolista ohjelmaa viikonloppuisin, kuten bingoa, darts-kisoja, karaokea sekä erilaisia esiintyjiä ja teemailtoja!
Paken ruokalistalta löytyy muun muassa herkullisia hampurilaisia, wingsejä ja salaatteja. Ravintola Pake takaa sen, ettei asiakkaille pääse jano tai nälkä yllättämään – Pake on asiakkaiden kuvailujen mukaan Isojoen oma olohuone, jonne kaikki ovat aina tervetulleita.

Ajankohtaiset aukioloaikamme voit tarkistaa facebook-sivuiltamme.

Rakennuksessa portaita, ei hissiä.


Kangasjärven Kahvila ja Grilli

Avoinna kesäisin!

Nälkä pysyy loitolla Kangasjärven kahvilan ja grillin antimien avulla. Maukkaat hampurilaiset ja muut grillituotteet sekä kahvilan herkut
antavat voimia kesästä nauttimiseen.


Keskuskeittiö

Keskuskeittiön ruokalassa voit käydä nauttimassa maittavan lounaan, johon kuuluu salaattipöytä, pääruoka, jälkiruoka ja kahvi. Halutetessasi voit myös ottaa vain kevyt lounaan, johon kuuluu salaattipöytä, jälkiruoka ja kahvi.

Aterioiden hinnat 2021 (sis. alv 14 %)

  • Isojokinen eläkeläinen 6,90
  • Isojokinen eläkeläinen kevytateria 5,00
  • Jälkiruoka erikseen ostettuna 1,50
  • Kahvi erikseen ostettuna 1,00
  • Henkilökunta 6,90
  • Henkilökunta kevyt 5,00
  • Vierasateria 8,00
  • Vieras kevyt 6,40

Lauhansarven ravintola

Lauhansarven luontomatkailukeskus on tunnettu hyvästä ruuastaan, joka täyttää arjen ja juhlan tarpeet. Parhaat maut löytyvät paikallisista ja ajankohtaista raaka-aineista. Lauhansarvessa voi poiketa pikaisella kahvilla tai järjestää isot juhlat koko suvulle – ja kaikkea siltä väliltä. Ravintolamme järjestää tarjoilut myös Lauhanvuoren retkelle tai kodin juhliin. Ravintolan aukiolot voit tarkistaa täältä.

Lauhan Bufeen muhkea noutopöytä täyttää vatsat sunnuntaisin klo 12-15. Pöytä tarjoaa salaatit, kaksi pääruokavaihtoehtoa sekä jälkiruoan ja kahvin. Muina aikoina katamme Lauhanbufeen ja muut tilausateriat, toiveenne mukaan.


Pizzeria Napoli

Keskustassa sijaitsevasta Pizzeria Napolista löydät laajan valikoiman erilaisia pizzoja, kebab-annoksia, salaatti- ja lounasannoksia sekä hampurilaisia. Nauti ruokasi viihtyisissä sisätiloissa tai katetulla ulkoterassilla.