Tervetuloa meille!

Maaseudun puhdas luonto ja rauha, sekä turvallinen kasvuympäristö ovat Isojoen ominaispiirteitä. Yhteisömme turvallisuudesta saimme osoituksen vuonna 2020, kun tilastokeskus listasi Isojoen Suomen rehellisimmäksi kunnaksi sillä perusteella, että kunnassamme tehdään vähiten rikoksia suhteessa asukaslukuun. Teollisuus, maatalous ja palvelualat tarjoavat tekijöille lukuisia uravaihtoehtoja Isojoella ja ympäryskunnissa.

Kunnassamme on erittäin myönteinen yritysilmapiiri. Hyvin toimiva yhteistyö yrittäjien ja kunnan välillä helpottavat esimerkiksi aloittavan yrittäjän ensiaskelia. Yrittäjille ja yrityksille tarjoamme kattavat yritysneuvontapalvelut. Yhteisömme on tiivis ja meillä tuetaan toinen toisiamme.

Arki sujuu Isojoella vaivattomasti. Kaikki keskeiset palvelut ovat helposti saavutettavissa. Ei ruuhkia ja jonottelua, vaan enemmän aikaa perheelle ja harrastuksille. Meillä asutaan väljästi, mukavasti ja edullisesti. Asuntojen ja tonttien hinnat ovat keskimäärin paljon edullisempia kuin suuremmissa kunnissa. Tontit ovat isoja ja edullisia sekä keskustan liepeillä että vireissä ja yhteisöllisissä kylissämme. Muuta maalle, jossa saat enemmän samalla rahalla!

Isojoella tyypillistä rakennuskantaa ovat idylliset omakotimiljööt. Viehättävistä puutaloista voi esimerkiksi remontoida uuden kodin erilaisiin tarpeisiin ja erikokoisille perheille. Kunnalla ja yksityisellä sektorilla on tarjolla vuokra-asuntoja kaikenlaisiin tarpeisiin.

Uskalla muuttaa maalle!

Tutkimusten mukaan noin miljoona suomalaista haaveilee maallemuutosta. Usein esteenä ovat mielikuvat esimerkiksi siitä, ettei maalta löydy töitä tai ettei palvelut ole riittävät. Isojoelta löytyvät kaikki tarvitsemasi peruspalvelut ja puolen tunnin säteellä on tuhansia työpaikkoja. Meillä lapset saavat turvallisen oppimisympäristön ja laadukkaan varhaiskasvatuksen yksilön tarpeet huomioiden.

Ikäihmisille on tarjolla mielekästä toimintaa ja kattavia asumispalveluja. Nyt etätöiden yleistyttyä kerta heitolla, ihmiset näkevät maalla asumisen aivan uudessa valossa. Tilaa ympärillä arvostetaan ihan uudella tavalla. Tervetuloa maalle, jossa voit nauttia elämästäsi juuri niin, kuin haluat.