Saavutettavuusseloste

Isojoen kunta pyrkii takaamaan sivustonsa saavutettavuuden digitaalisten palvelujen tarjoamisesta annetun lain mukaisesti. Saavutettavuusseloste koskee Isojoen kunnan verkkkosivustoa ja on laadittu 6.10.2021.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Isojoki.fi -verkkosivusto täyttää kriittiset Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.1:n AA-tason saavutettavuusvaatimukset. Sivuston saavutettavuus on arvioitu automaattisen testauksen ja itsearvioinnin avulla.

Sivustolla on linkkejä ulkopuolisille sivustoille, joiden saavutettavuutta ei pystytä takaamaan. Tällainen sisältö voi olla ei-saavutettavaa. Saavutettavuusselostetta täydennetään ei-saavutettavan sisällön osalta tarvittaessa.

Havaitsitko sivustolla saavutettavuuspuutteen? Havaitsitko isojoki.fi -sivustolla saavutettavuuspuutteen? Ilmoitathan siitä meille? Palautteen voi antaa sähköpostitse osoitteeseen kunnanhallitus@isojoki.fi tai puhelimitse numeroon 06 2413 2000.

Valvontaviranomainen

Mikäli et ole tyytyväinen Isojoen kunnalta saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta kahden viikon sisällä kysymyksen lähettämisestä, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot:
Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
sähköposti: saavutettavuus@avi.fi
puhelinnumero: 0295 016 000