Monitoimitalo ja kuntosali

Otsikkoa klikkaamalla näet sijainnit kartalla.


Monitoimitalo

Monitoimitalosta löydät kahteen lohkoon väliseinällä jaettavan liikuntasalin. Salissa onnistuu niin salibandyn, koripallon, sulkapallon, lentopallon kun boccian pelaaminen. Monnarin puolella on kaksi pukuhuonetta sekä naisille että miehille. Pukuhuoneista löytyvät suihkut, saunat ja vessat.

Kulku monnarille tapahtuu henkilökohtaisella kulkupoletilla. Poletteja voi ostaa ja päivittää vapaa-aikatoimistolla sekä kirjastolla.

Yhdistyksiltä, seuroilta ym. ei peritä käyttömaksuja. Yksityisiltä toimijoilta liikuntasalin vuokra on 20€/h (sis. alv. 10%)


Kuntosali

Monitoimitalon yhteydestä löydät kunnan ylläpitämän, vuonna 2016 remontoidun ja uusitun kuntosalin. Kuntosalilla on käytössä turvalliset ja laadukkaat BodySolidin ym. valmistajien painopakkalaitteet. Painopakkalaitteiden lisäksi salilla on vapaita painoja (levy- ja käsipainot), soutulaite, kuntopyörä, vastuskuminauhoja, jumppapallo ja -alustoja, kahvakuulia, kuntopalloja jne.

Kulku kuntosalille tapahtuu henkilökohtaisella kulkupoletilla. Poletteja voi ostaa ja päivittää vapaa-aikatoimistolla sekä kirjastolla.

Yksityisvuorot kuntosalille maksavat 11€/h (sis. alv. 10%)

Ota yhteys Maijaan tai Merjaan, jos huomaat monitoimitalolla tai kuntosalilla puutteita/korjattavaa/kehitettävää!

Monitoimitalo ja kuntosali sijaitsevat osoitteessa Kristiinantie 17A, 64900 Isojoki