Matkailuyrittäjä – johtaako Sinun polkusi Isojoelle?

Moi tuleva uusi matkailuyrittäjämme!

Tiesitkö vielä, että pian hyppäät eteläpohjalaiseen seikkailuun, joka vie sinut Geoparkin ikiaikaisilta erämailta pelimannimusiikin pyörteisiin, kulkien oman ravintolasi kautta? Sinun ansiostasi ihmiset saavat pian maistella GEOfoodia, retkeillä maagisilla luontoreitistöillä, kokoontua hulvattomiin tapahtumiin ja hypätä laiturilta Länsi-Suomen kirkasvetisimpään järveen mukavasti nukutun mökkiyön jälkeen.

Isojoen kunta ja Lauhatuotanto Oy etsivät menestyvän matkailuliiketoimintayrityksen jatkajaa. Saat käsiisi menestyvän matkailukonseptin upean Lauhanvuoren kansallispuiston kupeesta. Merkittävän ruokaliiketoiminnan lisäksi hallinnassasi on 80 vuodepaikan majoituspalvelut. Alueen vakiintuneet tapahtumat tukevat toimintaasi ja uusien kehittäminen ei ainakaan jää puitteista kiinni.

Vaikka sinulla heräisi enemmän kysymyksiä kuin vastauksia, se ei haittaa. Isojoen kunnassa vallitsee erityisen yritteliäs ja yhteistyökykyinen ilmapiiri, etkä koskaan jää yksin. Sukella siis syvemmälle seikkailuun ja lue lisää täältä.