Valokuvaaja Helenan terveiset!

Kunnan valokuvaaja Helenan työpesti päättyi syyskuun alussa. Kiirusta Helenalla kyllä piisasi, sillä kesän aikana hänelle kertyi yhteensä 57 erilaista kuvauskeikkaa!
”Kuvauskeikoissa ehdottomasti parasta oli sosiaalisuus. Kuvauksen lomassa sai jutella mukavien ihmisten kanssa ja tuli myös uusia tuttavuuksia. Mukavaa oli myös se, että pääsi tutustumaan erilaisiin tapahtumiin, joihin ei ehkä muuten olisi päässyt tai ei olisi tullut mentyä” Helena kertoo.
”Kaikki kuvauskeikat olivat tosi mukavia, mutta ehkä mieleenpainuvimmat olivat Markkinat ja Lauhan Spelit. Niissä tapahtumissa oli eniten hyvin erilaista ja todella mielenkiintoista kuvattavaa” Helena vastaa, kun häneltä kysytään työpestin mieleenpainuvinta kuvauskeikkaa.
Lopuksi vielä Helenan terveiset: ”Suuret kiitokset Isojoen kunnalle tästä hienosta mahdollisuudesta saada tehdä työtä, joka on erityisesti sydäntäni lähellä. Suuret kiitokset myös kaikille ihmisille, jotka minut kutsuitte kuvaamaan ja joita kuvasin. Oli kyllä aivan erityisen mukava kesä!”
Tässä muutamia Helenan otoksia kuluneelta kesältä. Mikä on sinun suosikkisi?
Artikkelin kuva: Pasi Mäkelä.