Kokkaamo Ateriapalvelut Oy hakee SUURTALOUSKOKKIA!

Kokkaamo Ateriapalvelut Oy julistaa haettavaksi 4.12.2023 klo 15.00 saakka

SUURTALOUSKOKIN TOIMEN TOISTAISEKSI VOIMASSA OLEVANA TYÖSUHTEENA ISOJOEN KESKUSKEITTIÖLLE

Kokkaamo Ateriapalvelut Oy:n ovat perustaneet Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue, Isojoen kunta, Kuortaneen kunta, Soinin kunta ja Ähtärin kaupunki. Kokkaamo Ateriapalvelut Oy on aloittanut toimintansa 1.2.2023 huolehtien sote-aterioista, varhaiskasvatuksen ja koulujen ateriapalveluista Isojoen, Kuortaneen, Soinin ja Ähtärin alueella. Isojoen kunnan, Kuortaneen kunnan, Soinin kunnan ja Ähtärin kaupungin ateriapalvelut toteutetaan ”keskuskeittiöperiaatteella”, jolloin sote-ateriat, varhaiskasvatuksen ateriat ja kouluateriat valmistetaan yhdessä keittiössä.

Toimeen valitulta vaaditaan ruokapalvelualalle soveltuva perus- tai ammattitutkinto ja hygieniapassi. Eduksi katsotaan työkokemusta vastaavista tehtävistä ja työskentelystä erilaisissa keittiöissä. Lisäksi edellytämme hakijoilta hyvää yhteistyökykyä, asiakaslähtöistä työskentelytapaa sekä innostunutta, omatoimista ja vastuullista tapaa työskennellä. Sijoittumispaikka on Isojoen keskuskeittiö.

Työhön sisältyy keittiön esihenkilön sijaistaminen tarvittaessa. Eduksi katsotaan ateriapalveluiden tilausohjelmien hallinta ja riittävät ict-taidot. Työaika on 38,25 h/vko. Työ alkaa 2.1.2024 tai sopimuksen mukaan. Työ sisältää viikonlopputyötä. Toimien täyttämisessä käytetään neljän (4) kuukauden koeaikaa. Valittujen on ennen työn vastaanottamista esitettävä työterveyshuollon todistus terveydentilastaan. Palvelusuhteen ehdot määräytyvät kuntien henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Palkka määräytyy KVTES:in mukaan.
Alkuperäiset kelpoisuustodistukset, sekä todistukset muista ansioista, joihin hakija haluaa vedota, tulee ottaa mukaan haastattelutilaisuuteen.

Vapaamuotoiset hakemukset tulee toimittaa osoitteella:

Kokkaamo Ateriapalvelut Oy
toimitusjohtaja Eija Paavola
Ostolantie 17, 63700 Ähtäri tai sähköpostitse
eija.paavola@ateriakokkaamo.fi.

Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja toimesta antaa ensisijaisesti: