”Omistajanvaihdoksilla kasvua ja elinvoimaa”

”Omistajanvaihdoksilla kasvua ja elinvoimaa” hankkeen seuraava tapahtuma 21.9. Kurikassa

Suupohjan alueella on huomattava määrä yrittäjiä, jotka suunnittelevat yrityksensä myymistä seuraavan viiden vuoden sisällä. Pääosa yrityksistä on pieniä, alle 5 työntekijää työllistäviä. Kaikille yrityksille ei löydy jatkajaa suvusta tai henkilökunnasta, joten jatkaja on löydettävä muualta. Myyntiin tulevien yritysten omistajat tarvitsevat monesti neuvontaa sekä asiantuntijoiden apua, että yritys saadaan myyntikuntoon ja kaupankäynti vauhtiin. Samoin mahdolliset ostajat tarvitsevat apua yritysten löytämiseen sekä omistajanvaihdosprosessin läpiviemiseen.

Hankkeen tavoitteena on edesauttaa yrityskauppojen syntymistä molempia osapuolia tyydyttävällä tavalla. Hankkeessa tullaan järjestämään tietoiskuja sekä koulutuksia omistajan- ja sukupolvenvaihdokseen liittyvistä asioista. Tilaisuuksissa tullaan saamaan tietoa, mitä kaikkea tarvitaan, että yritys saadaan myynti ja ostokuntoon. Lisäksi käydään läpi muun muassa erilaisia rahoitusmahdollisuuksia, yrityksen arvonmäärittelyä, verotusta ja paljon muuta omistajan- ja sukupolvenvaihdoksiin liittyvää.

Yrittäjä tai yrittäjäksi aikova! Lähde mukaan hankkeeseen, niin saat kattavasti tietoa omistajan- ja sukupolvenvaihdokseen liittyvistä asioista. Vaikka omistajan- tai sukupolvenvaihdos ei olisikaan kohdallasi vielä ajankohtainen, niin osallistumalla hankkeeseen voi kartoittaa osaamista ja tietämystä tulevaisuuden varalle.

Miksi lähteä mukaan?

  • saat kattavat tiedot omistajan- ja sukupolvenvaihdoksiin liittyvistä asioista
  • osaat hahmottaa yrityskauppaprosessin kulut ja kustannukset
  • saat käyttöösi kattavan asiantuntijaverkoston
  • parannat mahdollisuuksiasi yrityksen ostossa ja myynnissä.

Omistajanvaihdoksilla kasvua ja elinvoimaa -hankkeen seuraava tapahtuma ”Näin myyt yrityksesi” pidetään 21.9. 2022 klo 17–19:30 Kurikassa. Tapahtumapaikkana on Hotel Kurikka. (Klikkaa navigointiin tästä).

KLIKKAA JA ILMOITTAUDU TÄSTÄ

 

Lisätietoa hankkeesta sekä tapahtumakalenteri löytyy osoitteesta:

https://leadersuupohja.fi/oke-hanke

Lisätietoja:

Aili Raudla-Majakangas
Omistajanvaihdoksilla kasvua ja elinvoimaa- hankesuunnittelija
Suupohjan Kehittämisyhdistys ry/Leader Suupohja
+358 (0)44 972 7391
aili@leadersuupohja.fi