Nyt on komiaa!

Toivotan Sinut lämpimästi tervetulleeksi Isojoen kunnan uudistuneille verkkosivuille!

Vihdoinkin on valmista. Helmikuussa alkanut projekti on nyt päätöksessään ja uudet sivut ovat julki. Minulla on myös kunnia kirjoittaa tämä sivujen ensimmäinen kunnan blogikirjoitus. Toivottavasti tulevaisuudessa saamme viestiä kunnan kiinnostavista asioista teille monipuolisesti myös kunnan blogin kautta. Nyt sekin on näillä uusilla nettisivuilla mahdollista!

Sivut toki kehittyvät tulevaisuudessa, eivätkä ne oikeastaan koskaan ole valmiit. Uudet verkkosivut ovat modernit, saavutettavat ja ennen kaikkea myös mobiilioptimoidut. Tämä tarkoittaa sitä, että käyttökokemus on sama, käytät sitten sivuja puhelimella tai tietokoneella. Kaikki oleellinen tieto on nyt koottu yhteen paikkaan helposti saataville. Sivuja on myös huomattavasti helpompi päivittää, kuin aiemmin. Tämä on henkilöstön näkökulmasta iso plussa.

Modernin teknisen toteutuksen lisäksi, Isojoki.fi -sivusto on tehty kokonaan uudestaan myös sisällöiltään. Uutta sisältöä sivuillamme on runsaasti. Käy vapaasti kokeilemassa, löydätkö kaiken oleellisen. Tarvitsemme totta kai myös palautetta sivujen toimivuudesta. Voit ottaa meihin yhteyttä palautteen merkeissä täällä. Etkö löytänyt jotain, tai oliko jokin asia sivuilla hassusti? Ilmoita siitä meille palautteen muodossa.

Sivuilta löytyy muun muassa uusi Isojoen kunnan tapahtumakalenteri. Syksyn aikana avaamme lomakkeen, jonka kautta jokainen yhdistys tai kuntalainen voi lähettää meille tiedot tapahtumastaan ja lisäämme sen kunnan viralliseen tapahtumakalenteriin. Toivomme tämän auttavan yhteisöämme saamaan Isojoella järjestettävät tapahtumat paremmin esille.

Sähköinen asiointi kuntaan päin tulee kehittymään syksyn ja tulevan vuoden aikana muutenkin, sillä olemme lisäämässä sähköisiä asiointipalveluja sivuillemme erityisesti rakennusvalvonnan, kasvatus- ja koulutuspalveluiden, sekä muun asioinnin osalta. Tulemme esimerkiksi käyttöönottamaan täysin sähköisen rakennusvalvonnan asioinnin vuoden 2022 aikana.

Suuri osa kunnan henkilöstöstä on ollut kehittämässä uusien sivujen sisältöjä. Sisältöjen luominen on ollut vaativa ja aikaa vievä projekti, sillä henkilöstö on tehnyt sivustokehitystä kaiken muun työn ohessa. Onkin paikallaan lausua suuri kiitos projektissa mukana olleelle henkilöstölle. Nyt voimme hetken huokaista ja nauttia työn hedelmistä uusien sivujen muodossa. Kiitos myös yhteistyökumppanillemme Creative Cruelle, joka on vastannut nettisivujen teknisestä toteutuksesta.

Mukavaa syksyn jatkoa kaikille!

Terveisin
Juha Herrala
Kunnanjohtaja
Isojoen kunta