Matkailu-/palvelualan yrityksesi näkyviin Outdooractive -alustalle?

Hyvä alueen matkailuyrittäjä!

Kankaanpään kaupungin hallinnoima DIGIVAPA -hanke (hankkeessa mukana Pomarkku, Jämijärvi, Karvia, Siikainen, Isojoki, Karijoki ja Teuva) ja Lauhanvuori-Hämeenkangas Geopark ovat ottaneet käyttöön Outdooractive (https://www.outdooractive.com/fi/) alustan.

Tavoitteena on saada mm. alueen retkikohteet, reitit, nähtävyydet, kulttuurikohteet ja matkailuritykset paremmin löydettäväksi yhdestä paikasta. Uskomme vahvasti yhteistyöhön yli kuntarajojen, jotta voimme palvella alueen matkailijoita, sekä kuntalaisia parhaalla mahdollisella tavalla!

DIGIVAPA -hanke tekee sisällöntuotannossa yhteistyötä LH Geoparkin kanssa ja tulevan kesän aikana tavoitteena on tuottaa alustalle mahdollisimman kattavasti erilaista materiaalia. Tähän työhön haluaisimme myös teidät, eli yrittäjät, mukaan!

Mitä hanke tekee?

Syötämme alustalle yrityksenne tiedot, kohdesijainnin, aukioloajat, valokuvat ja mahdolliset videot. Käännämme sisällön myös englanniksi. Päivitämme sisältöjä pyydettäessä.

Mitä toivomme yrityksiltä?

Jos yritys haluaa Outdooractive alustalle omat tietonsa, toivomme teiltä: valokuvat ja videot (jos yrityksellä on esim. oma Youtube kanava, linkit), yrityksen kuvauksen ja esim. myytävät tuotteet ja palvelut (esim. lyhyt tiivistelmä ja linkki nettisivuille), aukioloajat ja esim. saapumistiedot (jos oleellisia).  Esimerkki OA:ssa jo olevasta matkailuyrityksestä: https://www.outdooractive.com/fi/gastro/karvia/annen-taidekahvila/65649058/

Mihin materiaali toimitetaan?

DIGIVAPA hankkeen hanketyöntekijä Veera Jekuselle: veera.jekunen@kankaanpaa.fi. Lisätietoja sisällöistä saa myös Veeralta, 044 577 2238.

 

Tärkeää on ohjata asiakas alustalle monesta eri lähteestä (yrittäjien ja kuntien nettisivut, some, blogit jne.).

Järjestämme alueen yrittäjille ja kuntien edustajille infotilaisuuden Outdooractive sisältöjen hyödyntämisestä omissa kanavissa TIISTAINA 24.5. klo 9-10 TAI 17-18. Eli kaksi samansisältöistä infoa eri kellonaikoina. Tilaisuudet järjstetään etäyhteyksin ja se on ilmainen eikä vaadi ennakkoilmoittautumista. Mukaan pääset tästä linkistä: https://meet.google.com/zvu-azfq-pns

Koulutuksen pitää Ellare Oy:n Johannes Sipponen.

Tervetuloa mukaan! Toivomme myös mahdollisimman monelta yritykseltä materiaalia alustalle vietäväksi.

 

Lisätietoja hankkeesta:

Heli Puputti

Hankekoordinaattori

Kankaanpään kaupunki

+358 44 577 2231

heli.puputti@kankaanpaa.fi