Kylien vuosikello 2022-2023

KYLIEN JA KYLÄYHDISTYSTEN/-SEUROJEN VUOSIKELLO

Vuosikello on kevään 2021 valtuustoaloitteen, syksyn 2021 kyläseurakierroksen ja elokuun 2022 kumppanuuspöydän työn hedelmä. Vuosikello on suunniteltu ja rakennettu yhdessä kylien ja kyläseurojen/-yhdistysten kanssa.
 
Mikä ihme vuosikello oikein on? Vuosikello on vuosisuunnitelma sekä työkalu ja apuväline, jonka avulla organisaatio, tiimi ym. voi suunnitella ja aikatauluttaa vuoden tekemiset ja prosessit. Sen avulla nähdään pitemmän aikajakson tapahtumat kokonaisuutena, ja sitä voidaan vuoden aikana muokata, tarkentaa ja täydentää.
 
Uuden ja upean vuosikellon ekana juttuna on pikkujoulukiertue, joka rantautuu sivukyliin! Pikkujoulukiertue liikuttaa koko perhettä – Lasten pikkujoulujumpassa perheen pienimmät pääsevät leikkimään ja liikkumaan jouluisen tarinan mukana. Aikuisille ja ikäihmisille suunnatussa glögipilateksessa pääset rauhoittumaan ja huoltamaan kehoasi – lämpimän glögin kera.
 
Pikkujoulukiertueen tapahtumat on tarkoitettu AIVAN KAIKILLE ja haastammekin sinut vierailemaan kaikissa kiertuekylissä.
 
Lisätietoja vuosikellosta ja pikkujoulukiertueesta voit kysyä vapaa-aikatoimesta Maijalta (0406674242)