Kumppanuuspöytä – tästä se lähtee!

Muistatko kevään 2021 valtuustoaloitteen koskien sivukylien viihtyvyyden ja aktiivisuuden sekä sivukylien ja kunnan yhteistyön parantamista? Entäpä valtuustoaloitteen tiimoilta järjestetyt kyläseurakierrokset loppuvuodesta 2021?
 
Valtuustoaloitteen ja kyläseurakierroksen jälkeen jatkotoimenpiteiksi nostettiin järkevä ja ytimekäs kolmen toimenpiteen kärki, joista yhtä,
▪️ Toimintaa kylille ▪️
lähti viemään eteenpäin vapaa-aikatoimi. Tätä kautta järjestettiin siis ihka ensimmäinen Kumppanuuspöytä-iltama Almafysion kokoustiloissa elokuussa 2022.
 
Kumppanuuspöytään oli kutsuttu kyläseurojen/-yhdistysten edustajia sekä kylien aktiivitoimijoita. Pienellä mutta pippurisella ja laadukkaalla porukalla saimme aikaan kahvin ja herkkujen ääressä hyviä keskusteluja. Pelkäksi jutusteluksi ehtoo ei toki mennyt, sillä Maija laittoi osallistujat myös töihin 😉 Pienryhmissä suunniteltiin ja ideoitiin monipuolisesti mm. toimintaa kylille, yhteistyökuvioita sekä vuosikelloa.
 
Kumppanuuspöytä kunnan ja kylien välillä jää elämään ja tarkoitus on kokoontua vuosittain keväisin saman pöydän ääreen verkostoitumaan, juonimaan ja ideoimaan. Vaikka kumppanuuspöytä on vasta lähtökuopissaan ja lapsenkengissään niin idea sai kyläläisiltä lämpimän ja positiivisen vastaanoton 😊 Tästä on hyvä jatkaa toimivalla yhteistyöllä eteenpäin!
 
Kumppanuuspöydän antimista ja tuotoksista on tulossa myöhemmin vielä lisätietoa – pysy siis kuulolla! 🤩