F-Vision musiikintekostipendi nyt haussa!

Hei Sinä Isojokinen nuori. Sykkiikö sydämesi musiikin tahtiin?

Hae F-Vision 1500 euron arvoista ainutlaatuista musiikintekostipendiä 18.12.2023 mennessä.

Isojoen kunta ja F-Vision Oy käynnistävät avoimen stipendihaun paikkakuntalaisille alle 18 vuotiaille nuorille, jotka unelmoivat musiikin tekemisestä. Jos koet että sisälläsi on intohimoa musiikintekemistä kohtaan ja haluaisit aloittaa musiikin tekemisen, mutta sinulla ei ole tarvittavaa laitteistoa tähän, voit hakea stipendiä nyt. Stipendi sisältää 1500 euron arvoisen kotistudiopaketin ja Portion Boysista tutun Mikael Forsbyn etäohjaustunnin. Stipendejä myönnetään kaksi kappaletta.

Paketti sisältää laadukkaat työkalut, minkä avulla pääset ottamaan ensiaskeleet musiikin tekemisen maailmaan.

Paketista löytyy:

  • Laadukas Universal Audio äänikortti
  • Studiomonitorit + jalustat
  • Kuulokkeet
  • Laadukas mikrofoni+teline mikrofonille
  • Huipputason Midi kosketinsoitin (49 kosketinta)
  • Fl Studio musiikinteko -ohjelma

Kirjoita vapaamuotoinen hakemuskirje, missä kerrot itsestäsi ja samalla haaveistasi musiikin tekemisen saralla. Oletko jo tehnyt musiikkia? Missä haluaisit kehittyä? Oletko innokas hakemaan tietoa ja oppimaan koko ajan uutta? Kerro miten stipendin saaminen auttaisi sinua toteuttamaan omat unelmasi? Oletko valmis tekemään paljon töitä saavuttaaksesi unelmat? Mm. nämä kysymykset ovat isossa roolissa kun stipendin saajat valitaan, mutta muista: Tärkeintä on että olet oma itsesi ja puhut suoraan sydämestäsi. Mikään unelma ei ole liian pieni toteutettavaksi, joten laita rohkeasti kirjettä tulemaan. Kaikki hakemukset luetaan.

Stipendin lisäksi saat Mikael Forsbyltä henkilökohtaisen etäohjaustunnin, jonka aikana voit kysyä mitä tahansa musiikin tekoon liittyvää. Hän auttaa parhaansa mukaan, jotta saisit lisää tietotaitoa omien unelmiesi toteuttamiseen.

Jätä vapaamuotoinen hakemuskirjeesi sähköpostitse osoitteeseen kunnanhallitus@isojoki.fi 18.12.2023 mennessä. Stipendit jaetaan juhlatilaisuudessa Isojoen nuopparilla 20.12.2023.