2022 Kesäkerhon tarvekartoitus

Onko sinulla huoli siitä, minne saat pienen koululaisesi kesällä hoitoon, kun itse olet töissä? Kartoitamme nyt kunnan ja Isojoen MLL:n toimesta kesäkerhon tarvetta tulevalle kesälle 2022.

Kesäkerho toimii MLL:n tiloissa Ipanatuvalla (Teollisuustie 3) hoitopaikkana, jossa kaksi täysi-ikäistä ohjaajaa pitävät lapsista huolta vanhempien työpäivien ajan arkisin 6.6.-1.7.2022 (pl. juhannusperjantai). Kerhopäivät sisältävät leikkiä ulkoilua, liikuntaa, pelejä, retkiä ja muuta yhteistä sekä vapaata ohjelmaa lasten toiveita kuunnellen.

Ensisijaisesti kerho on tarkoitettu ja suunnattu 1-2. luokkalaisille lapsille.
Jos kerhoryhmään mahtuu, ovat mukaan tervetulleita myös 0. sekä 3. luokkalaiset lapset. Kokoaikaisen hoidon tarpeessa olevat lapset ovat etusijalla, mutta mikäli kerhossa riittää tilaa huomioidaan myös osa-aikaisen hoidon tarpeessa olevat 0-3 luokkalaiset.

Kerhon hinta koko kerhoajalta (kokoaikahoito):
– Hoitomaksu 100€/lapsi – 70€/lapsi, kun vanhempi on MLL jäsen
– Sisaruksen hoitomaksu 50€/lapsi
– Hoitomaksun lisäksi lämmin ruoka keskuskeittiöllä maksaa 3,37€/päivä/lapsi = 64,00€

HUOM! Tämä on vasta alustava tarvekartoitus. Kysely ei vielä takaa kerhon järjestymistä tai sido vastaajaa osallistumiseen. Tarvekartoitukseen vastaaminen mahdollisimman tarkasti on kuitenkin tärkeää – kyselyn pohjalta teemme päätöksen siitä, järjestämmekö kerhoa vai emme.

Pääset kyselyyn täältä.

Kyselyyn voi vastata 17.2. saakka.

Lisätietoja kesäkerhosta voi kysellä:
Isojoen kunta, Maija Luomaniemi 0406674242
MLL, Saara Herrala 0405106689

Isojoen kunta ja MLL Isojoen paikallisyhdistys