Rehellisen hyvä kunta

Isojoki on yritteliäs kunta, jossa vallitsee yhteistyökykyinen ja ihmisiä arvostava ilmapiiri. Turvallisuus tekee Isojoesta hyvän elinympäristön sekä asukkaille että elinkeinotoiminnalle. Puhdas luonto ja iloinen ilmapiiri saavat ihmiset palaamaan kuntaan yhä uudelleen. Isojoki on rehellisen hyvä kunta kaikille. Me olemme ylpeästi Isojokisia.

Kuvakaappaus isojoen kunnan uudesta verkkosivustosta

Tervetuloa Isojoen kunnan uudelle verkkosivustolle!

Tervetuloa Isojoen kunnan uudelle verkkosivustolle. Löysitkö etsimäsi tiedon helposti vai kohtasitko vaikeuksia? Onko sinulla hyviä ehdotuksia miten sivustomme voisi toimia vieläkin paremmin?

Anna palautetta klikkaamalla “lue lisää” nappia, sillä kehitämme sivustoa koko ajan käyttäjäystävällisemmäksi ja kattavammaksi!

Kiitos!

Lue lisää

Hiiliviisas Isojoki: Uusiutuvaa energiaa, kestävää matkailua ja verkostoitumista

Pienissä maaseudun kunnissa kysytään kekseliäisyyttä ja tarvitaan kuntarajat ylittävää yhteistyötä. Etelä-Pohjanmaalla, muun muassa noin 1900 asukkaan Isojoella, on tehty ilmaston eteen tekoja, jotka hyödyttävät laajasti myös yhteisöä. Omavaraiset ja kestävät ratkaisut yleistyvät jatkuvasti. Maaseutuparlamentti haastatteli kunnanjohtaja Herralaa asian tiimoilta syyskuussa 2021. Haastattelussa käytiin läpi esimerkiksi Isojoen tuulivoimahankkeita ja niiden merkitystä kunnalle.

Lue lisää

GEOPARKIN SUURI TARINA SKANTZIN NÄYTTÄMÖLLÄ

Lauhanvuori – Hämeenkangas UNESCO Global Geopark juhli Geopark-statustaan Skantzin kulttuurikeskuksessa Karviassa reilun vuoden jälkeen nimityksen myöntämisestä. Juhlapuheiden jälkeen yleisö johdatettiin Geoparkin erityiseen geologiaan ja kulttuurihistoriaan ohjaaja Kari Hakalan johdolla ja paikallisin näyttelijävoimin toteutetun videoteoksen avulla. Tuhansien miljoonien vuosien geologinen tapahtumaketju paljastettiin katsojille taiteen keinoin.

Lue lisää

INSINÖÖRIOPINNOT KÄYNNISTYNEET SUUPOHJASSA

Suupohjassa käynnisyi elokuussa automaatio- ja konetekniikan insinööriopinnot. Opinnoissa aloitti 22 opiskelijaa, joista osa on myös Isojoelta. Koulutus järjestetään pääsääntöisesti Kauhajoella torstai- ja perjantai-iltaisin. Opinnot ovat vasta alkusuoralla mutta opiskelijat vaikuttavat todella motivoituneilta. Näistä osaajista yrityksemme saavat ammattitaitoista työvoimaa joka auttaa yrityksiämme menestymään!

Lue lisää

Isojoen tapahtumakalenteri

Katso kaikki tapahtumat

16.7.2024

Klo 18:30-20:00Villamon Aurahovi

Mehutus: VILLAMO

Kuntoilijoiden mehutukset 2024 TI 16.7. VILLAMO, Aurahovi Heikkilänjoentie 7

Katso kaikki tapahtumat

Etelä-Pohjanmaan tapahtumakalenteri

Katso kaikki

16.7.2024 - 16.7.2024

Klo 11.00 - 17.00 | Peräseinäjoen kirkko ja hautausmaa

Peräseinäjoen kirkko avoinna

16.7.2024 - 16.7.2024

Klo 11.00 - 17.00 | Lakeuden Risti

Lakeuden Risti ja Mission Cafe avoinna koko kesän

16.7.2024 - 16.7.2024

Klo 12.00 - 17.00 | Kulttuuritalo

SUUPOHJAN LASTENKULTTUURIKESÄ
Katso kaikki tapahtumat