Terveyspalvelut

Tervetuloa terveyspalveluidemme asiakkaaksi! Klinik-asiointipalvelun kautta voit asioida terveyspalveluissa verkossa ja ottaa yhteyttä terveyskeskukseen, suun terveydenhuoltoon sekä työterveyshuoltoon mihin vuorokauden aikaan tahansa. Asiointi on helppoa ja nopeaa eikä jonottamiseen tarvitse käyttää aikaa.  Klinik-asioinnin kautta hoituvat mm. lääkärien, hoitajien ja suun terveydenhuollon ajanvaraukset, peruutukset, kontrollit, todistukset, tutkimustulosten kyselyt ja reseptien uusinnat. Asioida voit myös puhelimitse tältä sivulta löytyvien yhteystietojen kautta. Löydät kaikki LLKY:n tarjoamat terveyspalvelut täältä.

Laboratorio- ja röntgenpalvelut toimivat ajanvarauksella. Ajan voit varata joko sähköisesti omaHyvis -palvelun kautta tai soittamalla ajanvaraukseen. Ajanvarauksen yhteystiedot löytyvät tämän sivun yhteystiedot -osiosta. Laboratorionäytteen voit antaa Isojoen terveyskeskuksessa.

Työterveyshuolto

Työterveyshuoltolain mukaan työnantajan on järjestettävä työntekijöilleen työterveyshuoltopalvelut.  Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymän työterveyshuolto on yhtiöitynyt osaksi TT Botnia Oy:tä 1.5.2021 alkaen. Isojoella työterveyshuollon vastaanotto sijaitsee kunnantalolla osoitteessa teollisuustie 1, 64900 Isojoki.

Työnantaja solmii työterveyshuoltopalveluiden tuottajan kanssa kirjallisen sopimuksen, josta ilmenevät työterveyshuollon yleiset järjestelyt sekä palvelujen sisältö ja laajuus. Sopimuksen tekemisen jälkeen työantaja ja työterveyshuollon edustajat laativat yhdessä työpaikkaselvityksen perusteella toimintasuunnitelman, jossa ovat tarkemmat tiedot työterveyshuoltotoiminnan sisällöstä. TT Botnia nimeää asiakasyritykselle työterveystiimin.

Erikoissairaanhoito

Erikoissairaanhoidon palvelut järjestää Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri EPSHP. Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on erikoissairaanhoidon monipuolisia palveluja tarjoava eteläpohjalaisten kuntien omistama organisaatio. Toiminnan perustana on korkeatasoinen laatu, ihmisen kunnioittaminen ja osaava henkilökunta.

Seinäjoen keskussairaala tarjoaa erikoissairaanhoidon päivystyspalveluita ympäri vuorokauden ja lisäksi erikoislääkäreiden toteuttamia kiireettömän hoidon palveluja kaikilla keskeisillä erikoisaloilla. Tärkeä osa hyvää palvelua ovat hoitoketjut ja -ohjelmat, jotka on sovittu terveyskeskusten kanssa. Potilas saa saumattomassa yhteistyössä oikean avun oikeaan aikaan oikeassa paikassa. EPSHP tekee yhteistyötä myös Tampereen yliopistollisen sairaalan, Vaasan keskussairaalan ja muiden sairaaloiden kanssa, mikä täydentää eteläpohjalaisten sairaanhoitopalvelut tämänhetkisen lääketieteellisen tietämyksen mukaiseksi kattavaksi kokonaisuudeksi.