Tuu töihin Isojoelle!

Isojoen kunta on käynnistänyt tuu töihin Isojoelle! -kampanjan. Kampanja-aika on 1.11.2021 – 31.12.2022.

Kampanja-aikana Isojoelle muuttava ja sosiaali- ja terveyspalvelusektorin töihin tuleva henkilö(t) voi asua yhden vuoden aikana kuusi kuukautta ilmaiseksi Isojoen kunnan vuokra-asunnossa. Kunta kattaa puolestasi vesimaksut ja vuokrat. Sähkösopimuksen teet omatoimisesti ja maksat kustannukset kulutuksen mukaan. Tällä hetkellä välittömästi vapaana on esimerkiksi 60 neliön siistejä kaksioita. Autamme Sinua suuremman tai pienemmän asunnon löytämisessä.

Isojoen soteyksiköissä on tällä hetkellä tarjolla työpaikkoja esimerkiksi sairaanhoitajille ja lähihoitajille. Myös ympäryskunnissa noin puolen tunnin matkan päässä  on monipuolista työtarjontaa ja tarvetta sotealan ammattilaisille. Meiltä löydät varmasti mielekkään työtehtävän. Soteyksikkömme on erittäin kehittämisorientoitunut ja tulevaisuuteen katsova. Arvostamme uusia ideoita ja haluamme parantaa ihmisten hoivaa aina päivittäisessä tekemisessämme.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Mikäli Sinä tai perheesi olette haaveilleet maallemuutosta tai muuten hieman väljemmästä asumisesta, nyt on oiva mahdollisuus kokeilla työn tekemistä ja asumista vireässä kunnassamme. Isojoen ominaispiirteitä ovat turvallisuus, kattavat peruspalvelut ja kaunis luonto. Kaupat, päivähoito, koulut ja terveydenhuollon palvelut toimivat meillä hyvin. Tiivis yhteisömme auttaa tulijoita alkuun, sillä meillä ketään ei jätetä yksin.

Kysy rohkeasti lisää! Asuntoihin liittyen voit ottaa yhteyttä kunnanjohtaja Juha Herralaan. Tarjolla olevien työmahdollisuuksien osalta kannattaa kontaktoida hoivatyön johtaja Mervi Latomäkeä tai kotihoidon johtaja Eila Runsalaa. Kaikkien yhteystiedot löydät tältä sivulta.