Laitui ja järvi

Huuda mökkitontti joululahjaksi!

Isojoen kunta myy vapaa-ajantontin RA1/12/2, 2100 m2 kirkasvetisen Kangasjärven välittömästä läheisyydestä, läheltä Kangasjärven leirintäaluetta (ei rantaoikeutta).

Kalaisa Kangasjärvi sijaitsee Isojoen kunnassa Lauhanvuoren kansallispuiston läheisyydessä. Tontille on mahdollisuus rakentaa ympärivuotiseen vapaa-ajan asumiseen soveltuva asuinrakennus talousrakennuksineen. Kaava mahdollistaa mm. 100 m2:n loma-asunnon ja 20 m2:n saunarakennuksen rakentamisen. Talousrakennusten yhteenlaskettu kerrosala tulee olla enintään 40 m2. Isojoen keskustan palvelut sijaitsevat noin 8 km päässä. Kesäkaudella käytössä ovat myös Kangasjärven leirintäalueen palvelut.

Isojoen kunta on investoinut Kangasjärven leirintäalueelle noin 100 000 euroa vuosien 2019-2021 aikana. Kunta on kunnostanut, kehittänyt ja uusinut leirintäalueen infrastruktuuria, sekä siistinyt ja ruopannut uimarantaa. Kunta on hankkinut järvelle uuden laiturin ja hyppylavan, sekä lisännyt lasten leikkivälineitä leirintäalueen leikkipaikalle.

Rauhallinen ja monipuolinen alue

Alue on rauhallinen ja se tarjoaa erityisesti luonnosta nauttiville hyvät virkistysmahdollisuudet. Lähellä sijaitseva 53 neliökilometrin alueelle levittyvä Lauhanvuoren kansallispuisto on retkeilijöiden suosiossa. Puiston reittejä ja opasteita on hiljattain kunnostettu ja lisätty. Erityisesti maastopyöräilijät ja ulkoilijat nauttivat kansallispuiston monipuolisista reiteistä.

Lauhanvuori on osa UNESCO:n globaalia geopark-verkostoa. Geopark status myönnetään vain ainutlaatuisille ja merkittäville luontoalueille. Talvisin Isojoen kunnan ylläpitämät hiihtoladut kulkevat leirintäalueen vierestä ja jatkuvat pitkälle kansallispuiston alueelle.

Katso tarkempi myynti-ilmoitus huutokaupat.comin verkkosivuilla. Löydät ilmoituksen klikkaamalla tästä.